18 Nisan 2013 Perşembe

beylikduzu fayans ustasi

beylikdüzü fayans ustası zemin ise kirişleri ayrı 16 inç aralıklı ise, vinil altında yapısal döşeme katmanları kirişlerin içeri her 24 ile en az 1-1/8 için içeri eklemek gerekir, size 1-1/2 inç gerekir karo, döşeme şiltesi kalın bir katman eklemek çok ince. Bizim katta 1/4-in.-thick destekçisi gereklidir. Sevgiler 1/2-in gerekebilir. destekçisi ustası minimum kalınlık ulaşmak için. Zemin zaten yeterince kalın ise, sadece hazırlık vinil zemin (Fotoğraflar 1 - 4) ve destekçisi kurulum (- 8 Fotoğraflar 5) atlayın. Biz şiltesi üzerinde kullanılan aynı adımları izleyerek doğrudan vinil üzerinde Sonra karo,.




Üzerine vinil geniş alanlar gevşek İlk olarak, beylikdüzünde fayans ustası set yok kiremit veya destekçisi: ne fayans olursa olsun alt zemin türüne, yerinde vinil terk edemez iki durumlar vardır. Küçük gevşek noktalar (Foto 4) ile başa çıkmak için kabul edilebilir ve kolay.

Eğer kiremit ayarlayabilirsiniz önce ikinci, "yastıklı" levha vinil çıkarılmalıdır. Minderli vinil standart vinil döşeme daha da belirgin kalın ve yumuşak yapan bir köpük desteğine sahip. Bu kiremit veya şiltesi desteklemek için çok süngerimsi var. Çıkarmadan önce, asbest varsa asbest ve uygun prosedürleri kontrol ile ilgili talimatlar için yerel beylikdüzü fayans ustası sağlık departmanı arayın.